Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pénzt ad a Pizza Hut azért, ha ikreket szülsz a hétvégén!

A hétvégén rendezik meg az év egyik legnagyobb sporteseményét, a Super Bowl döntőt. A Pizza Hut igazán különleges ajánlattal készül az eseményre. 
Amerikában ezen a hétvégén rendezik meg a Super Bowl-t, a világ egyik legnagyobb sportrendezvényének alkalmából pedig számos gyorsétterem készül valami különlegességgel. 
 
Az egyik legfurcsább és egyben legnagyobb érdeklődést kiváltó akciós ajánlatot a Pizza Hut lebegtette meg vendégei előtt. A világhírű gyorsétterem egy versenyt hirdetett, mellyel a nyertesek akár 22 ezer dollárt, vagyis több mint 6 millió 700 ezer forintot nyerhetnek. Hogy ki nyer? 
 
 
Az a család, akiknek február 2-án, vagyis a Super Bowl napján a leghamarabb jön világra újszülött ikerpárjuk! A boldog szülőknek egy fotót kell feltölteniük a babákról Twitterre, a PizzaHut megjelölésével és #PHTwin2win és a #promotion hashtagek hozzáadásával. A fotókon fel kell tüntetni, pontosan mikor születtek a gyerekek. Ha az ikrek pont a meccs elstartolása után születnek, nagy esélyük van megnyerni a következőket:
 
  • 22.000 dollárt, amelyet a gyerekek tanulmányira tehet félre a család
  • egy 1040 dollár értékben levásárolható Pizza Hut utalványt, 
  • könyveket, 

a szülők pedig a következő évben részt vehetnek a Super Bowl döntőn, amelyet a floridai Tampa-ban rendeznek majd meg. 

 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!