Feltöltő programkavalkád Lillafüreden, előfoglalással

Kristálytiszta levegő, élő zenés és gasztrotematikus programok, meghitt hangulat és feltöltő élmények a Lillafüredi Palotaszállóban!

Simogató napsugarak, mámorítóan friss levegő, tündöklő zöld erdő és megannyi kirándulási és szórakozási lehetőség. Legyen szó röpke pihenésről édes kettesben vagy hosszabb kikapcsolódásról egy családi vakáció alkalmával, Lillafüred és a Palotaszálló tökéletes választás.

Élvezzük az ország klimatikus üdülőhelyén, a meghitt hangulatú Palotaszállóban a szálloda borospincéjében rendezett borkóstolókat vagy a tematikus vacsoraesteket, a nyári estéken a szálloda kertjében a kertmozit, vagy gyönyörködjünk a környék fényeiben az éjszakai túrákon. Éljük át a főúri hangulatot az élőzenés esteken, ínycsiklandó Palota-védjegyes szörpkülönlegességeket és egyedi koktélokat kóstolgatva a bárban.

Fedezzük fel Lillafüred királynőjét, a Zsófia kilátót és a környék látnivalóit, gasztroexpressz kisvonattal a Bükki erdő kincseit vagy a Lillafüredi Pisztrángtelepet. Nem maradhat ki a barlangok meglátogatása, egy libegés a Libegőn vagy csónakázás a Hámori tavon sem.

A kirándulások után kényeztető masszázsok, professzionális arckezelések, indiai fejmasszázs és szaunaszínházi élmények biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést. Az esősebb napok alatt fedezzük fel a szálló több mint kilencvenéves múltját a vezetett háznéző sétákon, vagy egyénileg, a QR-kódos virtuális túra által.

Érdemes megtekinteni programnaptárunkat, hiszen még nem késő megtervezni pihenésünket, akár előfoglalási árakon is! Aki jól érezte magát, nincs is más dolga, mint regisztrálni a Palota Royal Club hűségprogramba, hogy további előnyökhöz jusson!

További információt a Palotaszállóról itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!