PaintCocktail - hallottál róla?

Egy új társasági élmény, bemutatkozik a PaintCoctail! Csak egy egyszerű kérdésre várjuk válaszod és megnyerheted az 5 páros belépőjegy egyikét. Próbáld ki Te is!

Ha szeretnél te is kiszakadni a munkás hétköznapokból, és egy önfeledt estére vágysz, ami csak rólad szól, akkor a PaintCocktailt Neked találták ki! Ecsetre fel! Válaszolj helyesen a cikk végén feltett kérdésre, és nyerd meg az 5 páros jegy egyikét a PaintCocktailra, ahol kipróbálhatod, milyen koktélozás közben festeni, vagy éppen fordítva! Tapasztalat nem szükséges (de tényleg), a lényeg, hogy teljesen kikapcsolódj, és jól érezd magad.

A PaintCocktail olyan élmény, amely színt visz a hétköznapokba. A kétórás eseményen minden résztvevő elkészítheti saját festményét egy szuper szórakozóhelyen, melyhez minden eszközt biztosítanak, ráadásul egy profi instruktor segítségével biztonságban érezheti magát az is, aki sosem fogott még ecsetet. A résztvevőknek nincs más dolguk, mint ellazulni, figyelni az instrukciókat és venni egy finom koktélt. A PaintCocktail célja, hogy a résztvevők egy teljesen pozitív estén kikapcsolódhassanak, és egy különleges festményt alkothassanak. Az este igazi társasági kikapcsolódást jelent: barátainkkal, családtagjainkkal, finom italok mellett szórakozhatunk. Az esemény végén mindenki egy saját, igazán különleges festménnyel távozhat, ami nemcsak az otthonunk egyedi dísze lehet, de saját készítésű ajándéknak is tökéletes.

A PaintCocktailra weboldalukon jelentkezhetsz, ahol kiválaszthatod, hogy milyen festményt mikor és hol szeretnél megfesteni, miközben a kedvenc koktélodat megrendelve koccinthatsz a barátnőiddel, családtagjaiddal.

Ha szeretnél részt venni ezen a különleges eseményen, 2015. április 20. és május 3. között válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg az 5 páros belépőjegy egyikét a május 5-i PaintCocktailra.

A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot, a PaintCocktail.com felhasználási feltételeit és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. Sorsolás: 2015. május 4. 12:00-kor.

Tudj meg többet a PaintCocktailról itt!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Bognár Richárd
  • Stadler Viktória
  • Siklói Piroska
  • Pákozdi Brigitta
  • Blanyár Anikó

Hozzászólások (2)

Hagymafaló

Ez elég nagy ostobaságnak hangzik. Komolyan valaki fizet ezért? Itthon bármikor foghatok ecsetet, és festhetek egy üveg sör vagy egy pohár bor mellett, akár társaságban is. Ráadásul ebben semmi újdonság nincs, mert mindig is ittak a m?vészek. Vagy ez ilyen alkotótábor unatkozó háziasszonyoknak? Nem hiszem el, hogy erre van igény.

darvin

Neked lehet,hogy ostobaság,de ne nézd le azt akit érdekel egy számára érdekes kikapcsolódás.Nem vagyunk egyformák.Egy kis toleranciát !

Hagymafaló

Nem nézem le, félreértés ne essék, csak nem hittem volna, hogy bárkit is érdekelne ilyesmi. Hiszen ez hétköznapibb dolog, mint a süti sütés. De lehet, hogy csak számomra. Ezek szerint, legalábbis.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.