PaintCocktail - hallottál róla?

Egy új társasági élmény, bemutatkozik a PaintCoctail! Csak egy egyszerű kérdésre várjuk válaszod és megnyerheted az 5 páros belépőjegy egyikét. Próbáld ki Te is!

Ha szeretnél te is kiszakadni a munkás hétköznapokból, és egy önfeledt estére vágysz, ami csak rólad szól, akkor a PaintCocktailt Neked találták ki! Ecsetre fel! Válaszolj helyesen a cikk végén feltett kérdésre, és nyerd meg az 5 páros jegy egyikét a PaintCocktailra, ahol kipróbálhatod, milyen koktélozás közben festeni, vagy éppen fordítva! Tapasztalat nem szükséges (de tényleg), a lényeg, hogy teljesen kikapcsolódj, és jól érezd magad.

A PaintCocktail olyan élmény, amely színt visz a hétköznapokba. A kétórás eseményen minden résztvevő elkészítheti saját festményét egy szuper szórakozóhelyen, melyhez minden eszközt biztosítanak, ráadásul egy profi instruktor segítségével biztonságban érezheti magát az is, aki sosem fogott még ecsetet. A résztvevőknek nincs más dolguk, mint ellazulni, figyelni az instrukciókat és venni egy finom koktélt. A PaintCocktail célja, hogy a résztvevők egy teljesen pozitív estén kikapcsolódhassanak, és egy különleges festményt alkothassanak. Az este igazi társasági kikapcsolódást jelent: barátainkkal, családtagjainkkal, finom italok mellett szórakozhatunk. Az esemény végén mindenki egy saját, igazán különleges festménnyel távozhat, ami nemcsak az otthonunk egyedi dísze lehet, de saját készítésű ajándéknak is tökéletes.

A PaintCocktailra weboldalukon jelentkezhetsz, ahol kiválaszthatod, hogy milyen festményt mikor és hol szeretnél megfesteni, miközben a kedvenc koktélodat megrendelve koccinthatsz a barátnőiddel, családtagjaiddal.

Ha szeretnél részt venni ezen a különleges eseményen, 2015. április 20. és május 3. között válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg az 5 páros belépőjegy egyikét a május 5-i PaintCocktailra.

A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot, a PaintCocktail.com felhasználási feltételeit és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. Sorsolás: 2015. május 4. 12:00-kor.

Tudj meg többet a PaintCocktailról itt!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Bognár Richárd
  • Stadler Viktória
  • Siklói Piroska
  • Pákozdi Brigitta
  • Blanyár Anikó
Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Kipróbáltuk a lehengerlő hangulattal csábító bükfürdői Caramell Premium Resort éttermeit

Minőségi alapanyagokból készített és a szezonalitást előtérbe helyező, ízekkel teli fogások, érthető konyha és teljes testi-lelki megújulás – csak hogy párat említsünk azokból az jellemzőkből, amelyek hozzájárulnak a kellemes kikapcsolódáshoz a Caramell Premium Resort-ban. Nemrég nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy átadjuk magunkat a teljes pihenésnek a 4-csillagos szállodában, ahol természetesen a Mandala és Cardamom névre hallgató éttermeket is leteszteltük. A következőkben részletesebben is beszámolunk a szállodában szerzett élményeinkről, illetve bővebben kitérünk a kóstolt fogásokra is.

Hirdetés

További cikkek