PaintCocktail - hallottál róla?

Egy új társasági élmény, bemutatkozik a PaintCoctail! Csak egy egyszerű kérdésre várjuk válaszod és megnyerheted az 5 páros belépőjegy egyikét. Próbáld ki Te is!

Ha szeretnél te is kiszakadni a munkás hétköznapokból, és egy önfeledt estére vágysz, ami csak rólad szól, akkor a PaintCocktailt Neked találták ki! Ecsetre fel! Válaszolj helyesen a cikk végén feltett kérdésre, és nyerd meg az 5 páros jegy egyikét a PaintCocktailra, ahol kipróbálhatod, milyen koktélozás közben festeni, vagy éppen fordítva! Tapasztalat nem szükséges (de tényleg), a lényeg, hogy teljesen kikapcsolódj, és jól érezd magad.

A PaintCocktail olyan élmény, amely színt visz a hétköznapokba. A kétórás eseményen minden résztvevő elkészítheti saját festményét egy szuper szórakozóhelyen, melyhez minden eszközt biztosítanak, ráadásul egy profi instruktor segítségével biztonságban érezheti magát az is, aki sosem fogott még ecsetet. A résztvevőknek nincs más dolguk, mint ellazulni, figyelni az instrukciókat és venni egy finom koktélt. A PaintCocktail célja, hogy a résztvevők egy teljesen pozitív estén kikapcsolódhassanak, és egy különleges festményt alkothassanak. Az este igazi társasági kikapcsolódást jelent: barátainkkal, családtagjainkkal, finom italok mellett szórakozhatunk. Az esemény végén mindenki egy saját, igazán különleges festménnyel távozhat, ami nemcsak az otthonunk egyedi dísze lehet, de saját készítésű ajándéknak is tökéletes.

A PaintCocktailra weboldalukon jelentkezhetsz, ahol kiválaszthatod, hogy milyen festményt mikor és hol szeretnél megfesteni, miközben a kedvenc koktélodat megrendelve koccinthatsz a barátnőiddel, családtagjaiddal.

Ha szeretnél részt venni ezen a különleges eseményen, 2015. április 20. és május 3. között válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg az 5 páros belépőjegy egyikét a május 5-i PaintCocktailra.

A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot, a PaintCocktail.com felhasználási feltételeit és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. Sorsolás: 2015. május 4. 12:00-kor.

Tudj meg többet a PaintCocktailról itt!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Bognár Richárd
  • Stadler Viktória
  • Siklói Piroska
  • Pákozdi Brigitta
  • Blanyár Anikó

Címlapról ajánljuk

További cikkek