Őrült cukiságok a japán konyhából - 1. rész

A japán szakácsok és tervezők vitathatatlan urai a hihetetlen cukiságok tömeggyártásának, imádnivaló ételeikkel pedig nehéz az asztalhoz ülve nem gyerekként játszani.

Persze kreatív és találékony ételművészek akadnak szerte a világban, de a japánok cukiság-gyárát felülmúlni lehetetlen. Kénytelenek vagyunk belátni, hogy képesek vagyunk mi is gyerekként eljátszani az ételekkel, ha az asztalunkra kiscicás fánkok, sushiból formázott pingvinek és pandák, nyuszis kekszek, vagy éppen Chewbaccára alakított tésztaételek kerülnek. Tényleg ennivalók!

Ha belehaltál a zabálnivaló finomságokba, szedd össze magad, hamarosan újabb őrült cukiságokkal folytatjuk!

(via Bored Panda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek