Olaszország 7 legjobb sajtja!

A franciák magukat tartják a sajtok királyának, de azért az olasz sajtok nélkül is nagyon szomorúak lennénk. Itt van az a 7 sajt, amit mindenkinek meg kéne kóstolnia!

Míg a franciák gyakran az étkezés után, desszert előtt, vagy helyett eszik a sajtot, az olaszok az ételhez is bőven használják. Nem mindegy persze, hogy melyikhez mit. A 7 kedvenc olasz sajtunk magában is mennyei - de egyes ételek csak velük lesznek igazán tökéletesek. Nézzük, melyek azok, amelyekkel legalább egyszer főznötök!

Fotó via flickr

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek