Odáig van ez az amerikai blogger a magyar Melódia csokiért és sajtos tallérért

Külföldiek magyar finomságokat kóstolnak - nem először halljuk ezt, de úgy fest, nem is utoljára. Ez a srác most a sajtos tallértól és a Melódia szelettől dobta le a láncot.

Brian Velez jó kedélyű, kerek arcú youtube-blogger láthatóan imád enni - csatornáját nem kevesen, több mint 140 ezren követik, és szereti különféle nemzetek furcsaságait kielemezni, például francia vagy román népzenét hallgatni - és természetesen nemzeti ételeket kóstolni.Egy magyar nézője beküldött neki egy doboznyi jellegzetes magyar snack-et kóstolásra, bár a videót látva a Stühmer-reklám is sokunk eszébe juthatott, de fátylat rá....ő pedig sorba próbálta mind.

Ezt is szerettétek:

A 12 leggyakrabban rosszul ejtett külföldi kajanév - valld be, te hányat tudtál helyesen?

Brian kóstol többek közt:

  • Nógrádi ropit
  • Orsi libamájpástétomot
  • Pick csípős szalámit
  • Ziegler sajtos tallért
  • Stühmer Korfu szeletet - ezt mondjuk nem tartjuk tipikus magyar édességnek, de mindegy is
  • Melódia szeletet
  • Szamos marcipánszíveket
  • Konyakmeggyet
  • Vaníliás karikát

NÉZZÉTEK:

Amiért RAJONG, az egyértelműen a sajtos tallér, amihez szíve szerint sajtkrémet tunkolna, de odavan a pick szalámiért is, hiába lepi meg, hogy picike a szeletek átmérője, a Melódia csokiról pedig azt állítja, sose evett jobbat.

A pástétomtól kicsit kiborul, mondván, libamájból van, és kannibálnak érzi tőle magát (??? érdekes gondolat...), a marcipánt pedig szintén nem szereti. Csak mert nem.

Ezeket olvastad már?

via 24.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek