Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyomasztó képet posztolt Macaulay Culkin arról, milyen lenne a Reszkessetek betörők ma

Mindenki Kevin McCallistere, a Reszkessetek betörők egykori gyerekszínésze vicceskedő, kissé nyomasztóan őszinte fotóval reagált arra, hogy a Disney újraforgatja kultfilmjét.

Nemrég jött a hír, miszerint a Disney tervezi a Reszkessetek, betörők! és az Éjszaka a múzeumban remake-jét, hogy a fiatalabb generációkat is megszólítsa – az egy dolog, hogy nem feltétlen tudjuk, mit gondoljunk erről, de a másik, hogy erre a világ egyik leghíresebb karácsonyi filmjének sztárja, a pár éve újra ereje teljében levő Macaulay Culkin mit reagált.

Twitterére posztolt egy kissé nyomasztóan őszinte fotót magáról válaszként, amint egy csufi, kopott, barna kanapén, puhos hasán felszúszott pólóban, alsógatyában, ölében laptoppal valamiféle nem túl gusztusos rendelt kaját eszeget magányosan, utalva a film azon jeleneteire, ahol Kevin otthon, egyedül, megpakolt tányérokkal tömi magába, amihez éppen kedve van, és anya nem szól rá.

Így:

A kép alá az „Így nézne ki a Reszkessetek betörők, ha most forgatnánk” képaláírást biggyesztette – hát, reméljük, csak viccelt! :D

ÍME A FOTÓ:

Mi a benyomásotok? :)

Ezeket láttad?

via 24.hu

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!