Nyerj egy saját szakácskönyvet!

Szeretnél saját receptjeidből egy szakácskönyvet nyerni? Játssz velünk a karira.hu játékán, és elkészítjük neked egyéni elképzeléseid alapján!

Te megtervezed, mi elkészítjük Neked!

Korábbi cikkünkben bemutattunk nektek egy programot, amellyel saját receptkönyvet készíthettek. Mostani játékunkban akár meg is nyerhetitek ezt! Eltehetitek magatoknak emlékbe, de karácsonyi ajándéknak is nagyszerű. Az egyes ételek receptjei, képei és a könyv dizájnjának kialakítása tükrözi majd ízléseteket.

Az ingyenesen letölthető szoftver segítségével egyedi, személyre szabott, egy illetve kis példányszámos könyveket tudtok készíteni. A méret, formátum és borítóvariációk megfelelő kiválasztása után képekkel, tartalommal tölthetitek meg, és oldalról oldalra megtervezhetitek. A minimum 24 és maximum 120 oldalas könyveket teljesen a saját elképzeléseitek alapján hozhatjátok létre.

Ezeket olvastad már?

Játssz, és nyerj szakácskönyvet!

Ha figyelmesen elolvastátok cikkünket, akkor 2014. november 22. és december 5. között válaszoljatok az alábbi kérdésre. A helyes megfejtők közül 2014. december 8-án kisorsoljuk azokat a szerencsés nyerteseket, akik az alábbi kuponcsomagokat nyerhetik meg. A Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit itt olvashatjátok.

Nyeremények

I. díj: 20.000 Ft értékű ajándékkupon

II. díj: 1-1 db 10.000 Ft. értékű kupon

III. díj: 3 db 5.000 Ft értékű kupon

+ minden tippelőnek egy 10%-os kupon

(minden kupon 2014. dec.31-ig érvényes)

Kezdd el most a szakácskönyvkészítést!

Még több Karácsonyi ajándék ötletért kattints ide!

A játék nyertesei:

Zrínyi Orsolya

Dunai Rita Erzsébet

Mayerné Kovács Andrea

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!