Nyerj pilates- és jógabérletet!

Ha az üvöltő zene és a feszített tempójú gyakorlatvégzés helyett inkább valami megnyugtatóra, de mégis hatékonyra vágynál, a jógát és a pilatest neked találták ki!

A pilates a mozgásszervi problémákra illetve sérülésekre a múlt században kifejlesztett komplex gyógytorna speciálisan felépített gyakorlatokkal, a jóga pedig egy több ezer éves tudomány, életfilozófia, az önmegismerés útja. Az elmúlt évtizedekben mindkettő nagy népszerűségre tett szert, így szerencsére ma már bárki profi körülmények között gyakorolhatja ezeket a mozgásformákat.

Pilates

A pilates elsődlegesen átmozgatja és megerősíti a nehezen elérhető törzsizmokat, és segít az általános edzettség megszerzésében és megtartásában. A pilates gerinctorna az egyik leghatékonyabb módszer a porckorongsérv megelőzésére, illetve állapotának javítására. A torna során az izmok erősítése fokozatos nyújtással együtt történik, ezáltal távolítva a csigolyákat egymástól, gyógyítva a gerincet és javítva az életminőséget. Az egészséges tartás mellett az izmok tónusának növelésével a has laposabbá, a fenék és a combok feszesebbé válnak. A Pilates-gyakorlatok lényege nem a mennyiség, hanem a minőség, ezért ilyen népszerű szerte a világon.

Jóga

Célja az egység megteremtése - segítségével elérhetjük a biológiai és a lelki harmóniát. Testgyakorlatai növelik a csont- és izomrendszer mozgékonyságát és erejét, fejlesztik a hajlékonyságot és a rugalmasságot, segítenek megszabadulni a túlsúlytól. Légzőgyakorlatai és relaxációs technikái energetizálják, tisztítják testünket, szerveinket, segítik testi és szellemi teljesítőképességünk helyreállítását, belső harmóniánk megteremtését. Rendszeres gyakorlása kiegyensúlyozza az idegrendszert, pozitívan és serkentően hat a testben zajló folyamatokra, az izmok megszabadulnak a felesleges feszültségektől. A jógától tudatosabbá válunk.

A MetaForma Pilates Stúdióban mindkét mozgásformát végezhetjük csoportos illetve személyre szabott, egyéni órák keretében is, sőt, akár Pilates gépeken is gyakorolhatunk. Oktatóik szakmai képesítése megfelel a legmagasabb elvárásoknak, mivel a világszerte elismert Body Arts and Science International™ nemzetközi Pilates-oktatói diplomájával rendelkeznek, és gyógytornász-kurzusokon képzik tovább magukat. Hogy kinek ajánlják ezeket a mozgásformákat? Kortól, nemtől, hajlékonyságtól, sport-előképzettségtől függetlenül bárkit szívesen látnak, a cél annyi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A MetaForma Pilates Stúdió oldalát itt találod

A MetaForma Pilates Stúdiót a Facebookon is követheted

Játssz és nyerj!

Szeretnéd kipróbálni a MetaForma Pilates Stúdió pilates és jóga óráit? Válaszolj kérdésünkre február 6-án éjfélig, és nyerd meg a 10 db 4 alkalmas bérlet egyikét! Sorsolás február 7-én.

A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

4 alkalmas bérletet nyert:

Fehér AttilaGergely KrisztiánBekő EmeseKövesdi AttilánéCsík VeronikaHay AnnaJókúti GyörgynéMarinov TamaraRieder ZsanettSzőke Ildikó

A nyerteseket e-mailben értesítjük a részletekről!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?