Nyerj pilates- és jógabérletet!

Ha az üvöltő zene és a feszített tempójú gyakorlatvégzés helyett inkább valami megnyugtatóra, de mégis hatékonyra vágynál, a jógát és a pilatest neked találták ki!

A pilates a mozgásszervi problémákra illetve sérülésekre a múlt században kifejlesztett komplex gyógytorna speciálisan felépített gyakorlatokkal, a jóga pedig egy több ezer éves tudomány, életfilozófia, az önmegismerés útja. Az elmúlt évtizedekben mindkettő nagy népszerűségre tett szert, így szerencsére ma már bárki profi körülmények között gyakorolhatja ezeket a mozgásformákat.

Pilates

A pilates elsődlegesen átmozgatja és megerősíti a nehezen elérhető törzsizmokat, és segít az általános edzettség megszerzésében és megtartásában. A pilates gerinctorna az egyik leghatékonyabb módszer a porckorongsérv megelőzésére, illetve állapotának javítására. A torna során az izmok erősítése fokozatos nyújtással együtt történik, ezáltal távolítva a csigolyákat egymástól, gyógyítva a gerincet és javítva az életminőséget. Az egészséges tartás mellett az izmok tónusának növelésével a has laposabbá, a fenék és a combok feszesebbé válnak. A Pilates-gyakorlatok lényege nem a mennyiség, hanem a minőség, ezért ilyen népszerű szerte a világon.

Jóga

Célja az egység megteremtése - segítségével elérhetjük a biológiai és a lelki harmóniát. Testgyakorlatai növelik a csont- és izomrendszer mozgékonyságát és erejét, fejlesztik a hajlékonyságot és a rugalmasságot, segítenek megszabadulni a túlsúlytól. Légzőgyakorlatai és relaxációs technikái energetizálják, tisztítják testünket, szerveinket, segítik testi és szellemi teljesítőképességünk helyreállítását, belső harmóniánk megteremtését. Rendszeres gyakorlása kiegyensúlyozza az idegrendszert, pozitívan és serkentően hat a testben zajló folyamatokra, az izmok megszabadulnak a felesleges feszültségektől. A jógától tudatosabbá válunk.

A MetaForma Pilates Stúdióban mindkét mozgásformát végezhetjük csoportos illetve személyre szabott, egyéni órák keretében is, sőt, akár Pilates gépeken is gyakorolhatunk. Oktatóik szakmai képesítése megfelel a legmagasabb elvárásoknak, mivel a világszerte elismert Body Arts and Science International™ nemzetközi Pilates-oktatói diplomájával rendelkeznek, és gyógytornász-kurzusokon képzik tovább magukat. Hogy kinek ajánlják ezeket a mozgásformákat? Kortól, nemtől, hajlékonyságtól, sport-előképzettségtől függetlenül bárkit szívesen látnak, a cél annyi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A MetaForma Pilates Stúdió oldalát itt találod

A MetaForma Pilates Stúdiót a Facebookon is követheted

Játssz és nyerj!

Szeretnéd kipróbálni a MetaForma Pilates Stúdió pilates és jóga óráit? Válaszolj kérdésünkre február 6-án éjfélig, és nyerd meg a 10 db 4 alkalmas bérlet egyikét! Sorsolás február 7-én.

A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

4 alkalmas bérletet nyert:

Fehér AttilaGergely KrisztiánBekő EmeseKövesdi AttilánéCsík VeronikaHay AnnaJókúti GyörgynéMarinov TamaraRieder ZsanettSzőke Ildikó

A nyerteseket e-mailben értesítjük a részletekről!

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!