Nyerj 1 hetes nyári tábort a nohától!

Szeretnéd gyermekedet a nyáron is jó kezekben tudni? Igen! Játssz velünk, és részt vehetsz a noha Stúdió és Alkotóműhely nyári napközis táborainak egyikében! (x)

Játssz és nyerj!

Ha szeretnél nyári táborozást és felejthetetlen élményeket nyerni a gyermeked számára, nem kell mást tenned, csak válaszolnod a kérdésünkre! A helyes megoldást adók között egy 1 fős táborozást sorsolunk ki! A noha napközis alkotótáboraiban 5–13 éves gyermekeket várnak! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A megfejtéshez itt találsz segítséget >>

Ismerd meg a nohát!

Anoha Stúdió és Alkotóműhelyt fiatal képző-, illetve iparművészek hozták létre 2006 májusában.

Oktatásuk alapja a környezettudatos nevelés, a helyikulturális értékek közvetítése. Kézműves foglalkozásaikat gyerekek és felnőttek egyaránt látogathatják bármilyen előképzettség nélkül. Céljuk, hogy megteremtsék, és elérhetővé tegyék azalkotáshoz szükséges helyet és eszközöket az érdeklődők számára.

A noha Stúdió és Alkotóműhely egy olyan hely, ahol az emberek testi és lelkiegészsége kapja a legnagyobb hangsúlyt. Az alkotóműhelyünk mellett ezért létrehoztak egymozgásstúdiót, mely programválasztékában és működésének alapelveiben szervesen kapcsolódik a nohához.

A nohában a programok összeállításánál arra törekednek, hogy a lehető legszélesebb választékot nyújtsák az érdeklődőknek, hogy korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a számára izgalmas,kihívást jelentő és adottságainak leginkább megfelelő edzéstípust.

Sport-, dráma-, zene-, író- és kézműves táborokkal várnak!

A tábor célja, hogy a megtervezett, de a szabad fantázia használatára, rögtönzésre és helyzetfelismerésre sarkalló játékos programok keretében a gyerekek minél több ismeretet sajátítsanak el környezetükről, egymásról és saját képességeikről.

Ami minden tábortípusban közös, hogy a gyerekek egy héten át minden nap számukra élvezetes, kreativitásukat kibontakoztató, érdeklődésüknek megfelelő tevékenységekben vesznek részt, amelyek célja és végeredménye mindig valami motiváló „produktum”, amit közösen, mindenki részvételével hoznak létre a hét végére, legyen szó egy koreográfiáról, egy előadásról, mesekönyvről, kerámiákról, festményekről vagy egy kiállításról. Bár lehet egy-egy napra is bekapcsolódni a táborokba, érdemes egy egész hetet ott tölteni, hogy a gyerekek igazi csapattá kovácsolódjanak, megismerjék egymást és egyénileg és közösen is élvezettel tudjanak alkotni, ami a táborok egyik legfontosabb célja. (x)

A megfejtéshez itt találsz segítséget >>

Itt olvashatsz bővebben a táborokról >>

Ismerkedj meg a noha Stúdió és Alkotóműhellyel! >>

noha a Facebookon! >>

Nyerj 1 hetes nyári tábort a nohától!

Címlapról ajánljuk

További cikkek