Nyerj a legvadabb recepteddel!

Főzz agyament ételeket, töltsd fel a receptjüket, és nyerj páros belépőt a Liza, a rókatündér című film premier előtti vetítésére!

Főzz finomat össze nem illő alapanyagokból! Ez a mottója újonnan induló nyereményjátékunknak. Csülkös csokipuding, kapros dinnyeleves vagy mentás májpüré. Furán hangzanak, és lehet, hogy mi is megőrültünk kicsit, de elkészítettük őket nektek. Liza, a rókatündér mesebeli receptjeit főszerkesztőnk, ÍzHuszár és Áldási Péter, az 57 Restaurant séfje öntötte valós formába oldalunkra.

A legvadabb fogások Rókatündér módra

Kapros dinnyeleves

A sztori

Liza, a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot, és megtalálni az igazit...

Inspirációképpen tekintsd meg a film előzetesét:

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Ha kellően elkaptad a fonalat, akkor most tudd meg, mi a teendőd! 2015. február 5. és március 4. között készítsd el életed legizgalmasabb receptjét, fotózd le, töltsd fel a NoSalty.hu saját oldalán a„Beküldés" menüpontban, majd kattints a „Benevezek” gombra, és nevezd be a Liza, a rókatündér receptversenyre. A legvadabb receptekkel indulók megnyerhetik értékes ajándékaink egyikét!

Hogyan szavazhatok?

A NoSalty.hu rendszerén belül a játék teljes időtartama alatt a Liza, a tókatündér receptversenyének oldalán a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A szavazatok állását itt követheted

A receptversenyt az 57 Restaurant, a Tokio Budapest és a Bortársaság támogatja!

A receptverseny nyereményei

 • 10 db páros jegy a Liza, a rókatündér c. film premier előtti vetítésére*
 • 3 db 5.000 Ft értékű NoSalty Webshop ajándékcsomag*
 • 10 db NoSalty bevásárlótáska*
*Az első 3 legtöbb szavazatot kapott recept beküldője 1-1 5.000 ft értékű NoSalty Webshop csomagot nyer. A páros jegyeket a versenyre nevezők-, a bevásárlótáskákat pedig a szavazók közül sorsoljuk ki!
A receptbeküldő játékosok elfogadják a Nosalty.hu felhasználói feltételeit.

Kövesd Te is a receptversenyt!

A premier előtti vetítés nyertesei:

 • Zsuzsamama56
 • DoGGma
 • Lini
 • La fée de cuisine
 • CupcakeGirl
 • darkatti
 • kókuszbianka
 • Fonott Kalács
 • Kama Suflé
 • Hobbychef

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.