Nyerj a kedvenc fagyiddal!

Ha a hétvégi hőségriadót a lakásban vészeljük át, nincs is jobb alkalom arra, hogy elővegyük kedvenc fagyireceptünket. Ráadásul most még nyerhetsz is vele!

A hétvégi forróságban semmi sem fog jobban esni egy házi készítésű fagyinál! Az előttünk álló napokra tikkasztó meleget, hőséget ígérnek az időjósok, így nem árt felvérteznünk magunkat a kánikula elviselésére. Keresd ki és küldd el a kedvenc NoSalty-fagyirecepted linkjét vasárnap éjfélig a jatek@nosalty.hu címre! A válaszok beküldői között három darab NoSalty-bevásárlószatyrot sorsolunk ki!

Keress rá fagyireceptjeink között >>

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek