Nyerd meg Jamie legújabb szakácskönyvét!

Hogyan készíthetsz el egy vacsorát mindössze negyed óra alatt? Játssz velünk, és nyerd meg Jamie Oliver 15 perces kaják c. legújabb szakácskönyvét!

Szupergyors, ízletes, tápláló ételek a hét minden napjára? Jamie legújabb szakácskönyvében a lehetetlenre vállalkozott: csupa olyan villámfogást gyűjtött össze, ami finom, olcsó és egészséges is. Ha a 30 perceseket szeretted, ezt is be kell szerezned!

Válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg a 3 db szakácskönyv egyikét!

A könyvből kiderül, hogy a 15 perces kaják végső soron gondolkodásmódot jelent. Ez a dinamikus, célratörő főzés játéknak sem utolsó, nézd meg ízHUSZÁR tesztjét, aki 2 receptet is kipróbált a könyvből.

Vacsorát 15 perc alatt? Nem lehetetlen!

Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldségraguval

Nyerd meg Jamie legújabb szakácskönyvét!

Lépj be Te is a 15 perces menük világába! Válaszolj egy kérdésre december 10-én éjfélig, és nyerd meg a 3 db szakácskönyv egyikét! Sorsolás: december 11-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget!

A játék nyertesei, akiket e-mailben is értesítettünk:

  • Kovács Brigitta
  • Regősi Mária
  • Kazi Tímea

Hozzászólások (2)

Frakk0310

Köszönöm :) Gratulálok a többieknek is.

mimimi

Én is köszönöm! :D

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek