Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

November végétől újra gyerekrajzokból készült plüssök az Ikea polcain

Mintegy 800 magyar gyerekrajz közül egy akár életre is kelhet az IKEA-ban - november végétől újra cuki gyerekrajzplüssök a polcokon!  

Az IKEA gyerekrajzpályázata évek óta nagy népszerűségnek örvend, ezúttal mintegy 800 alkotás érkezett Magyarországról a felhívásra. Hat győztest választ a svéd lakberendezési vállalat világszerte, ezek a rajzok jövő karácsonykor puha játékként elérhetőek lesznek az áruházakban. A játékokból befolyt összeget az IKEA jótékony célokra ajánlja fel, tavaly 12, gyermekekkel foglalkozó szervezet között osztottak szét több mint ötmillió forintot.

Ismét az ifjú játéktervezőké volt a terep az IKEA-ban. Idén októberben is ceruzát és zsírkrétát ragadtak a gyerekek, hogy papírra vessék álmaik figuráját. A három magyarországi áruházban összesen 778 rajz készült, ezek egyike akár a jövő évi győztesek között is ott lehet.

A helyi győztes rajzok kiválasztásában minden IKEA FAMILY tag segíthet, aki legkésőbb október 30-ig regisztrált. A szavazás az IKEA FAMILY internetes felületén elérhető 2018. november 5-26 között. Minden áruházból 5 alkotás jut tovább a nemzetközi fordulóba, Magyarországról 15 ifjú játéktervező kerül be a végső döntőbe. A nemzetközi mezőny 6 legjobb alkotásából valódi puha játékfigurák készülnek, melyeket 2019 karácsonya előtt lehet majd megvásárolni az IKEA áruházakban.

A puha játékfigurák idei kollekciójának darabjai november végétől elérhetőek az IKEA áruházakban.
 

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!