Nézd ezt a helyet: ha akartál valaha ZSIRÁFOKKAL egy tányérból enni, most megteheted!

Van egy olyan panzió, ahol nagyon sok pénzért eltölthetsz pár napot egy zsiráfok uralta házban, akik még a tányérodba is belehajolnak, és megesznek bármit, ami eléjük kerül!

Hát, nem tudom, így messziről, fotelből, arcomba hajoló, nyáladzó zsiráfok nélkül azt mondom, kipróbálnám (ingyen), de hogy 150 ezer forintot fizessek éjszakánként, azt azért inkább elvetném, ha lehet. Bár tény, hogy az egyhangú meg az unalmas ellentéte minden, ami itt történhet, és tuti vicces is őket kézből etetni...

via GIPHY

A Giraffe Manor névre keresztelt panzió nem az országban van, sajnos, ki kell hogy ábrándítsuk, aki nagy zsiráfrajongó hírében áll (én ismerek ilyet), sőt, nem is a kontinensen - Nairobiban, Kenyában található, és valóban nem olcsó. Mintegy 160 ezer forintért lehet tied az élmény, éjszakánként, de legalább all inclusive. A zsiráfok jönnek-mennek, sőt, van, hogy elő sem kerülnek étkezéskor (ekkor végre jóllakhatsz), aztán egyszer csak bekukkantanak az ablakon. A panzió kicsi, családias, mindössze 12 szobával, egy csodás erdő közepén.

NÉZD, hogy néz ki mindez élőben!

Kipróbálnátok? Vagy jobb tisztes távolból nézni őket?

Ezeket olvastad már?

viadelish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni