Nélkülük a profi séfek sem léteznek!

10 profi szakács most felfedi azokat a konyhai eszközöket, amik számukra nélkülözhetetlenek a sütés és főzés birodalmából.

Mindannyiunknak megvannak azok a személyes konyhai tárgyai, amik nélkül képtelenek vagyunk létezni a főzőhelységünkben, ami legyen akár egy kés, amit minden fronton be tudunk vetni, egy univerzális edény, vagy egy minden igényt kielégítő konyhai robotgép. Persze a szokások is eltérőek: van aki egy toastszendvics sütéséhez kizárólag serpenyőben pirítja a kenyeret, míg mások ezt a jól működő kontakt grillsütőre bízzák.

Mindezt szem előtt tartva megnéztük 10 szakács ajánlását és személyes kedvencét arra vonatkozóan, hogy mik azok a konyhai eszközök, amik nélkül szerintük nincs élet a konyhában!

Olvastad már?

28 brilliáns konyhai trükk, amikre eddig nem is gondoltál!

És te melyik kedvenc konyhai eszközöd nélkül nem tudnál létezni? Írd meg nekünk a lenti kommentfalon keresztül!

(via TheKitchn)

Hozzászólások

libaláb

Neeee, már a Nosaltyn is kezd?dik ez a kattints ide, kattints oda, vess hátraszaltót, énekelj el egy népdalt és akkor megnézheted a cikket amiért tulajdonképpen idekattintottál..

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?