Nélkülük a profi séfek sem léteznek!

10 profi szakács most felfedi azokat a konyhai eszközöket, amik számukra nélkülözhetetlenek a sütés és főzés birodalmából.

Mindannyiunknak megvannak azok a személyes konyhai tárgyai, amik nélkül képtelenek vagyunk létezni a főzőhelységünkben, ami legyen akár egy kés, amit minden fronton be tudunk vetni, egy univerzális edény, vagy egy minden igényt kielégítő konyhai robotgép. Persze a szokások is eltérőek: van aki egy toastszendvics sütéséhez kizárólag serpenyőben pirítja a kenyeret, míg mások ezt a jól működő kontakt grillsütőre bízzák.

Mindezt szem előtt tartva megnéztük 10 szakács ajánlását és személyes kedvencét arra vonatkozóan, hogy mik azok a konyhai eszközök, amik nélkül szerintük nincs élet a konyhában!

Olvastad már?

28 brilliáns konyhai trükk, amikre eddig nem is gondoltál!

És te melyik kedvenc konyhai eszközöd nélkül nem tudnál létezni? Írd meg nekünk a lenti kommentfalon keresztül!

(via TheKitchn)

Hozzászólások (1)

libaláb

Neeee, már a Nosaltyn is kezd?dik ez a kattints ide, kattints oda, vess hátraszaltót, énekelj el egy népdalt és akkor megnézheted a cikket amiért tulajdonképpen idekattintottál..

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty