Nélkülük a profi séfek sem léteznek!

10 profi szakács most felfedi azokat a konyhai eszközöket, amik számukra nélkülözhetetlenek a sütés és főzés birodalmából.

Mindannyiunknak megvannak azok a személyes konyhai tárgyai, amik nélkül képtelenek vagyunk létezni a főzőhelységünkben, ami legyen akár egy kés, amit minden fronton be tudunk vetni, egy univerzális edény, vagy egy minden igényt kielégítő konyhai robotgép. Persze a szokások is eltérőek: van aki egy toastszendvics sütéséhez kizárólag serpenyőben pirítja a kenyeret, míg mások ezt a jól működő kontakt grillsütőre bízzák.

Mindezt szem előtt tartva megnéztük 10 szakács ajánlását és személyes kedvencét arra vonatkozóan, hogy mik azok a konyhai eszközök, amik nélkül szerintük nincs élet a konyhában!

Olvastad már?

28 brilliáns konyhai trükk, amikre eddig nem is gondoltál!

És te melyik kedvenc konyhai eszközöd nélkül nem tudnál létezni? Írd meg nekünk a lenti kommentfalon keresztül!

(via TheKitchn)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek