Nagy Hanna Sára (Panka)

Panka már most tudja, hogy séf szeretne lenni. 

Név: Nagy Hanna Sára (Panka)

Életkor: 12

Kitől tanult főzni: Anyukájától

Amit a legszívesebben készít: Filézett húsokkal dolgozik a legszívesebben

Miért jelentkezett a versenybe:

Panka már most tudja, hogy séf szeretne lenni. Négy éve főz receptkönyvekből, minden álma egy jól felszerelt saját konyha. „Legszívesebb magamat egy pár év múlva séfként képzelem el. Idővel egy saját éttermet szeretnék, de addig még sok munka és gyakorlás vár rám”

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Így főzz karácsonykor a család legválogatósabb tagjának

„Jó lenne idén korábban asztalhoz ülni, az IF-et biztosan nem töröm meg, 18:00 után nincsen evés, még ilyenkor sem” – súgja fülbe advent második hétvégéjén a család kicsi kincse, aki annyira válogatós, hogy csoda, hogy magával leül egy asztalhoz. Neki aztán nehéz lesz megfelelni.