Na pont ilyen James Bond martinikoktélja

Mindig érdekelt, mi az, amit rázni kell, és nem keverni, és James Bond annyira imádta. Mármint hogy miért jó. Így készül az igazi Martinikoktél! 

Nem nagyon ismerek magamon, az anyukámon és a barátnőmön kívül olyat, aki szereti a martinit, de én ettől függetlenül imádom megrendelni, és mindig kíváncsian várom, vajon ezúttal kapok-e mellé 1 db árva fogpiszkálóra húzott olívabogyót - általában nem a válasz. A koktélig viszont még sosem jutottam. James Bond viszont imádta, tudjuk jól. Rázva, nem keverve. Íme, így készül. Indítsátok stílusosan a szombati bulit!

Ez is alkohol, csak sör!

Életed leglaktatóbb levese sörrel és rengeteg sajttal

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?