Na pont ilyen James Bond martinikoktélja

Mindig érdekelt, mi az, amit rázni kell, és nem keverni, és James Bond annyira imádta. Mármint hogy miért jó. Így készül az igazi Martinikoktél! 

Nem nagyon ismerek magamon, az anyukámon és a barátnőmön kívül olyat, aki szereti a martinit, de én ettől függetlenül imádom megrendelni, és mindig kíváncsian várom, vajon ezúttal kapok-e mellé 1 db árva fogpiszkálóra húzott olívabogyót - általában nem a válasz. A koktélig viszont még sosem jutottam. James Bond viszont imádta, tudjuk jól. Rázva, nem keverve. Íme, így készül. Indítsátok stílusosan a szombati bulit!

Ez is alkohol, csak sör!

Életed leglaktatóbb levese sörrel és rengeteg sajttal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek