Most tényleg haragszunk erre a négylábú Balatonszelet-tolvajra? - VIDEÓ

A váci ESTV mutatta be azt a biztonsági kamerával rögzített felvételt, amin egy négylábú besétál egy deákvári üzletbe és farokcsóválások közepette Balaton szeletet lop.

A váci városi televízió posztja szerint "a felvételeken nemcsak az elkövetőt lehet beazonosítani, hanem a lopás folyamata is jól látszik, ráadásul a gyakorlott mozdulatok azt valószínűsítik, hogy a tettes nem először lop. Az áruházlánc biztonsági szolgálatának vezetője szerint az illető visszatérő tolvaj, a kamerák felvételein többször is feltűnt már, de tetten érni eddig még nem sikerült. Most rendőri feljelentést fontolgatnak."

A videón egyébként az látszik, hogy a póráz nélkül settenkedő kutya átbújik a pénztár melletti belépést tiltótábla alatt, hogy a legközelebbi pultból megszerezze a Balaton szeleteket. És persze fizetés nélkül távozott.

A bolt biztonsági főnöke szerint a torkos labrador máskor is járt náluk, és minden alkalommal egy Balaton szeletet lopott el. Mindig délelőtt jelenik meg, valószínűleg a környék valamelyik kertes házából lóg ki.

Az eb ápolt, nyakörve is van. Kérik a környékbeli gazdikat: aki felismeri a kutyát, szóljon neki, hogy álljon le a lopással. Ha a labrador továbbra is besurran csokit lopni a boltba, értesíteni fogják a rendőrséget – jelezték az üzletből a tudósítás szerint.

Ez is érdekelhet!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

A 6 legszebb nosztalgikus kávéház Budapesten, ha nem specialty kávé...

Izgalmas gasztrohelyek százaival tartjuk a lépést a világ fősodrával. Budapest romantikája és bája azonban a reformkori és századfordulós építészetében, ekkorról fennmaradt emlékeiben is rejlik. A leghangosabb sikert a New York Kávézó aratta, amelynek bejáratában olykor mind a mai napig sorok állnak, hogy az idelátogatók részesülhessenek az élményből. Lesd meg, mi melyik klasszik kávéházat ajánljuk a fővárosban, ha autentikus kávéra és süteményre vágysz!

Nosalty

További cikkek