Mosonyi Ádám

A főzés tudománya már régóta érdekli. Már két évesen a konyhában sündörgött. 

Név: Mosonyi Ádám

Életkor: 11

Kitől tanult főzni: Anyukájától tanult főzni

Amit a legszívesebben készít: Halételek és desszertek

Miért jelentkezett a versenybe:

A főzés tudománya már régóta érdekli. Már két évesen a konyhában sündörgött. „Nagyon örültem, mikor kiderült, hogy bekerültem. Nagyon nagy szó számomra, hogy viselhetek egy névre szóló kötényt, itt a Konyhafőnök Juniorban. Szeretném megnyerni a versenyt.”

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – 7 napon át laktató, húsos, mégsem drága...

Csirkeszárny és -máj, aprólék, csirkecomb, tarja, kolbász. Ezek a húsrészek kerülnek a héten a levesekbe és a főételekbe, de társul hozzájuk tojás, hagyma, vajbab, burgonya, karalábé és káposzta is. Süteményfronton pedig főleg a kakaó, szilva, alma, kókusz, zabpehely vonalon mozgunk majd. Tudjuk, nem igazán olcsó egyik sem, de sajnos abból kell főznünk, ami van. Vagy legalább ami picit olcsóbb, mint a többi alapanyag...