A Mosogatógép a barátod!

A gépi mosogatással nem csak a kezeid óvod meg, időt spórolsz, energiát és vizet takarítasz meg - nézd, hogyan történik mindez! (x)

Időt, vizet és energiát takarít meg

Egy 12 terítékes gép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 60 percbe is beletelhet. A mosogatógép vízből is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel. Ez azzal magyarázható, hogy a mosogatógép újrahasznosítja és szűri a kisebb mennyiségekben felhasznált vizet, ráadásul az újabb modellek csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

Higiénikusabb, és jobban tisztít

A gépi mosogatással nemcsak az edényeink lesznek tisztábbak, de óvjuk egészségünket is, hisz a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A gépi mosogatószerek pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását. Az öblítőadaléknak és a magas hőmérsékletnek köszönhetően a mosogatógépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, és a kézi mosogatás után gyakran tapasztalható foltoktól mentesen kerülnek ki a mosogatógépből.

Dönts Te is okosan!

Egy Bosch mosogatógép és egy Finish gépi mosogatószer-tabletta már 82 forintból* elmosogat neked. (x)

További információt a takarékos mosogatásról itt találsz!

* Bosch (SMV88TX036) mosogatógép, eco 50°C-os program; a kalkulált költség (82 Ft/mosogatás) alapjául vett adatok: energia- és vízfogyasztás, valamint a tabletta darabonkénti mennyiségi forgalommal súlyozott átlagos ára.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!