A Mosogatógép a barátod!

A gépi mosogatással nem csak a kezeid óvod meg, időt spórolsz, energiát és vizet takarítasz meg - nézd, hogyan történik mindez! (x)

Időt, vizet és energiát takarít meg

Egy 12 terítékes gép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 60 percbe is beletelhet. A mosogatógép vízből is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel. Ez azzal magyarázható, hogy a mosogatógép újrahasznosítja és szűri a kisebb mennyiségekben felhasznált vizet, ráadásul az újabb modellek csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

Higiénikusabb, és jobban tisztít

A gépi mosogatással nemcsak az edényeink lesznek tisztábbak, de óvjuk egészségünket is, hisz a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A gépi mosogatószerek pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását. Az öblítőadaléknak és a magas hőmérsékletnek köszönhetően a mosogatógépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, és a kézi mosogatás után gyakran tapasztalható foltoktól mentesen kerülnek ki a mosogatógépből.

Dönts Te is okosan!

Egy Bosch mosogatógép és egy Finish gépi mosogatószer-tabletta már 82 forintból* elmosogat neked. (x)

További információt a takarékos mosogatásról itt találsz!

* Bosch (SMV88TX036) mosogatógép, eco 50°C-os program; a kalkulált költség (82 Ft/mosogatás) alapjául vett adatok: energia- és vízfogyasztás, valamint a tabletta darabonkénti mennyiségi forgalommal súlyozott átlagos ára.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!