A Mosogatógép a barátod!

A gépi mosogatással nem csak a kezeid óvod meg, időt spórolsz, energiát és vizet takarítasz meg - nézd, hogyan történik mindez! (x)

Időt, vizet és energiát takarít meg

Egy 12 terítékes gép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 60 percbe is beletelhet. A mosogatógép vízből is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel. Ez azzal magyarázható, hogy a mosogatógép újrahasznosítja és szűri a kisebb mennyiségekben felhasznált vizet, ráadásul az újabb modellek csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

Higiénikusabb, és jobban tisztít

A gépi mosogatással nemcsak az edényeink lesznek tisztábbak, de óvjuk egészségünket is, hisz a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A gépi mosogatószerek pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását. Az öblítőadaléknak és a magas hőmérsékletnek köszönhetően a mosogatógépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, és a kézi mosogatás után gyakran tapasztalható foltoktól mentesen kerülnek ki a mosogatógépből.

Dönts Te is okosan!

Egy Bosch mosogatógép és egy Finish gépi mosogatószer-tabletta már 82 forintból* elmosogat neked. (x)

További információt a takarékos mosogatásról itt találsz!

* Bosch (SMV88TX036) mosogatógép, eco 50°C-os program; a kalkulált költség (82 Ft/mosogatás) alapjául vett adatok: energia- és vízfogyasztás, valamint a tabletta darabonkénti mennyiségi forgalommal súlyozott átlagos ára.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek