Modern telefonos randikalauz

A Samsung Techonomic Index felmérése szerint a technológia közelebb hozza egymáshoz az embereket. Hogyan? Olvass tovább! (x)

A randevúzgatás napjainkban már korántsem olyan egyszerű, mint néhány évtizeddel ezelőtt volt. Régebben egyértelműek voltak azok az etikettszabályok, amelyeket egy romantikus találkozó alatt érdemes volt betartanod: a férfi kinyitotta az ajtót a nő előtt, le- és felsegítette a kabátját, időben hazavitte. Ma, amikor a modern technológia már karnyújtásnyira van tőled, fontos, hogy a romantikus pillanatokban is tudd, mikor vedd elő a zsebedből az okostelefont, vagy éppen mikor tedd el, hogyan hívd el kedvesed a randira, és értesíts-e másokat a találkozóról.

A Samsung közelmúltban készült Techonomic Index felmérése rámutatott arra, hogy az emberek többsége úgy véli, a technológia segít áthidalni a modern élet által támasztott fizikai akadályokat: az okostelefonoknak, számítógépeknek, és nem utolsó sorban a közösségi hálózatoknak köszönhetően könnyebben tartod a kapcsolatot szüleiddel, barátaiddal, és ha betartod a modern randiszabályokat, a kedveseddel is sok intim pillanatot tölthettek közösen.

1. Tipp: Közösségi háló helyett használd a telefonodat!

A felmérések igazolják, hogy a barátokkal a telefon mellett leginkább a közösségi csatornákon kommunikálunk, így joggal merül fel benned is az az ötlet, hogy a Facebook Messengeren hívd el kedvesedet egy vacsira vagy romantikus sétára. Ezt a fórumot tartalékold inkább egy baráti találkozó megszervezésére, a kiszemeltedet pedig inkább hívd fel. Hidd el, a hangod sokkal meggyőzőbb lesz a puszta betűknél.

2. Tipp: Csak akkor vedd elő a telefonodat a randin, ha párod beleegyezett

Ha párod beleegyezik, hogy elővedd a telefonod, például azért, hogy képet készíts róla, vagy megmutasd a családtagjaidat, kisállataidat, nyugodtan előbújhat a kis digitális kedvenc a táskádból vagy a zsebedből. Ellenkező esetben jobb, ha inkább kikapcsolod a randi idejére! Nem kell bejelölnöd a helyszínt egy közösségi oldalon sem! Semmi szükség arra, hogy a többi ismerősöd tudjon róla, merre randevúzgattok. Tarts szemkontaktust, és felejtsd el a telefon nyomkodását, hadd érezze kedvesed, hogy most ő a legfontosabb Neked.

3. Tipp: Beszéljetek minél többet

A Samsung Techonomic Index kutatása szerint többségünk úgy látja, a technológia közelebb hoz bennünket egymáshoz: a válaszadók fele a technológiai vívmányoknak köszönhetően gyakrabban beszél szüleivel, testvéreivel, barátaival. Használd ki a technológia adta lehetőséget Te is! Üzenj kedvesednek telefonon, mondd el, milyen jól érezted magad a találkozón, küldj neki virtuális képeslapot. Éreztesd vele, hogy folyton ő jár az eszedben. A Techonomic Index felmérés szerint az egymástól távol élők fele felhívja egymást este, hogy jó éjszakát kívánjon. Túlzásokba azonban ne ess, és felejtsd el a hajnali háromkor küldött „Fenn vagy még?” üzeneteket is.

4. Tipp: Ha nem jött össze, beszéljétek meg személyesen

A Samsung Techonomic Index felméréséből az is kiderül, hogy a technológiát nemcsak kapcsolatteremtés, de sajnos a kapcsolat lezárásában is igénybe veszik az emberek, 14-ből egy (7 százalék) ugyanis SMS-ben szakít partnerével, sőt, 4 százalékuk erre a közösségi hálókat használja. Ne légy udvariatlan! Ha nem jött össze a kapcsolat, azt érdemes szemtől szemben közölni a másikkal, főleg ne oszd meg a történteket a közösségi hálókon, ez csak rátok tartozik! (x)

Tudj meg többet a Samsung okostelefonokról itt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek