Mivel süssenek finom süteményt a vegánok és a laktózérzékenyek?

Meglepnéd a családodat vagy a barátaidat egy finom, házias süteménnyel, de van köztük laktózérzékeny, tejfehérje-allergiás vagy vegán? Lássuk, mit tehetsz! (x)

Sütit, de hogyan?

Jól tudjuk, hogy a laktózérzékenyek, tejfehérje-allergiások vagy vegánok nemcsak vajat, de számos sütőmargarint sem fogyaszthatnak. Mostantól viszont már számukra is elérhető az ideális megoldás, a Rama Laktózmentes sütőmargarin. Ezután egy finom, laktózmentes és vegán süteményhez sem kell indok, csak szeretet és az új Rama Laktózmentes sütőmargarin.

Új termék a boltokban

Napjainkban egyre több ember számára fontos, hogy kizárólag növényi eredetű élelmiszert fogyasszon, és egyre többen vannak azok is, akik tejfehérje-allergiájuk, laktózérzékenységük vagy saját elhatározásuk miatt a tej- és tejszármazék-mentes termékeket keresik. Számukra fejlesztette ki az Unilever a Rama Laktózmentes sütőmargarint, amely a cég első vegán sütőmargarinja Magyarországon. A Rama Laktózmentes sütőmargarin kizárólag növényi alapanyagokból készül, és nem tartalmaz tartósítószert sem.

Jó választás

A laktózérzékenyek számára kétféle megoldás kínálkozik: vagy laktázenzim-tartalmú tablettával pótolják a hiányzó enzimeket, vagy olyan igazoltan laktózmentes termékeket választanak, mint amilyen a Rama Laktózmentes sütőmargarin.Az, hogy a Rama Laktózmentes sütőmargarin nélkülözi az állati eredetű összetevőket, nemcsak a vegán, de a környezettudatos vásárlók számára is vonzó választási szempont, hiszen a nagyüzemi állattartás környezeti lábnyoma közismerten nagyobb, mint a növénytermesztésé.

Tudj meg többet a Rama Laktózmentes sütőmargarinról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek