Mit főzzek ma? Szerdán almaleves, csirkepörkölt és kókuszcsók vár

Szerdán kivételesen gyümölcslevessel indítunk, mert melegen is isteni, miért ne főzhetnénk télen is? A második a magyaros konyha egyik mérföldköve, a desszert pedig egy édes, kókuszos apróság.

Az első fogás almaleves lesz, amelyet melegen ajánlunk, szó szerint, a második klasszikus csirkepörkölt nokedlivel, a desszert pedig glutén- és tojásmentes kókuszcsók.

LEVES

Még több leves erre!

FŐÉTEL

Még több pörkölt itt!

DESSZERT

Még több édes apróság erre!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek