Mit főzzek ma? A tavasz ízeit hozzuk el nektek

Hétfői ajánlatunkba tavaszi alapanyagokból válogattunk. Használjuk ki, hogy napról napra nagyobb a friss gyümölcs- és zöldségkínálat.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban újhagymalevest hoztunk spárgás pitével és epres sütivel.

LEVES

Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi spárgás tart

Recept itt!

Még több sós pite itt!

DESSZERT

Villámgyors epres galette

Recept itt!

Még több epres pite itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!