Mit főzzek ma? Reggeli, ebéd, vacsora növényi receptekkel

Növényi hétfőre három zöldséges recepttel készültünk, reggeli és ebéd középpontjába a padlizsán kerül, vacsoránkat pedig egy zseniális, babos étellel koronázzuk meg.

A mai, rendhagyó "Mit főzzek ma" összeállításunkban padlizsánkrémes pirítóst hoztunk padlizsán curryvel és paradicsomos babbal.

REGGELI

Padlizsánkrémes pirítós

Recept itt!

Még több padlizsánkrém itt!

EBÉD

Pirított padlizsán curry

Recept itt!

Még több zöldséges egytálétel itt!

VACSORA

Gigantes - óriásbab fűszeres paradicsomszószban Steiner Kristóftól

Recept itt!

Még több babos egytálétel itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?