A csirkés raguleves tárkonnyal, a házi lángos kefirrel, a sütemény pedig kávéval és kecskesajtkrémmel készül!
LEVES
Klasszikus tárkonyos csirkeraguleves
A klasszikus tárkonyos csirkeraguleves titkát az eresztéke adja (így nevezik az erdélyi gasztronómiában a levesekhez, főzelékekhez sűrítés céljából adott alapanyagokat), mely ...
Még több raguleves itt!
FŐÉTEL
Puha kefires lángos
Miért tesznek mások tojást a kefires lángosba, ki tudja? Nem kell ehhez semmi, csak a fix langyos tejes élesztő felfuttatás és a kefir maga. Olyan könnyen és lazán pufisodik, mint semmi ...
Még több kefires lángos itt!
DESSZERT
Kávés álomszelet kecskesajtos krémmel
Egy hangulatos belvárosi bisztróban kóstoltam életem eddig legizgalmasabb desszertjét, amely többek között egy kecskesajtos-fehércsokis mousse-t és egy kávés piskótát tartalmazott. A ...
Még több krémes süti itt!