Mit főzzek ma? Őszies menüajánlatunk hétfőre

A hét első napján a szezonalitásra koncentrálunk, tápláló finomságok érkeznek őszi alapanyagokból.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban kelbimbólevest hoztunk ragacsos csirkével és almás morzsasütivel.

LEVES

Kelbimbóleves pirított baconnel

Recept itt!

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Cukormentes almás-zabkekszes morzsasüti

Recept itt!

Még több morzsás süti itt!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek