Mit főzzek ma? Olasz tojásleves, gombás-gyöngyhagymás csirkeragu és kávékeksz a menü

Különleges, mégis egészen egyszerű fogások készülnek ma, terítsetek meg, lehet csipegetni!

Autentikus olasz tojásleves, gyöngyhagymás csirkeragu tésztával és ropogósan puha kávékeksz a menü mára, jó étvágyat!

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu itt!

DESSZERT

Még több kávés keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek