Mit főzzek ma? Minestrone, édesburgonya-gnocchi és palacsinta!

Igazi, nagyon-nagyon sok zöldséggel főtt, laktató minestrone vár ma, ami után azért még beférhet egy kevés édesburgonya-gnocchi, a végén meg egy adag amerikai palacsinta, hát nem?

A mai menü tésztafélékben bővelkedik, mert a kiadós olasz minestrone után gnocchit főzünk, igaz, édesburgonyából, a desszert pedig amerikai palacsinta lesz.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztafélét itt találsz!

DESSZERT

Még több palacsintát itt találsz!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek