Mit főzzek ma? Minestrone, édesburgonya-gnocchi és palacsinta!

Igazi, nagyon-nagyon sok zöldséggel főtt, laktató minestrone vár ma, ami után azért még beférhet egy kevés édesburgonya-gnocchi, a végén meg egy adag amerikai palacsinta, hát nem?

A mai menü tésztafélékben bővelkedik, mert a kiadós olasz minestrone után gnocchit főzünk, igaz, édesburgonyából, a desszert pedig amerikai palacsinta lesz.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztafélét itt találsz!

DESSZERT

Még több palacsintát itt találsz!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...