Mit főzzek ma? Marhahúsleves, klasszikus hagymás rostélyos és búzadarás császármorzsa kényeztet ma

Ma hagyományosabb vizekre evezünk, így hoztunk neked egy finom marhahúslevest, egy klasszikus hagymás rostélyost és egy nosztalgikus búzadarás császármorzsát.

Kényeztesd magad egy laktató marhahúslevessel, egy klasszikus hagymás rostélyossal és egy fenséges búzadarás császármorzsával. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Még több rostélyos itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek