Mit főzzek ma? Liba, liba és lúd Márton-napra

A mai napon mi is ünnepelünk, hiszen Márton-nap csak egyszer van egy évben. Együnk libát libával!

A mai "Mit főzzek ma?" összeállításunkban Márton-nap alkalmából csupa libás finomságot ajánlunk nektek, kezdve a tokajis libamájtól egészen az egyik legfinomabb süteményig.

ELŐÉTEL

Tokajis libamáj

Rcept itt!

További libamájas recepteket itt találsz!

FŐÉTEL

Egészben sült ropogós liba

Recept itt!

További libasültes recepteket itt találsz!

DESSZERT

Lúdláb

Recept itt!

További tortákat itt találsz!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek