Mit főzzek ma? Klasszikusaink a magyar konyha legjavából

Szombati menüajánlatunkban házias ízekkel kedveskedünk nektek - ennél magyarosabbak már nem is lehetnénk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban bablevest hoztunk hortobágyi palacsintával és hólabdával.

LEVES

Apukám bablevese füstölt csülökkel és pogácsával

Recept itt!

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

Recept itt!

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Karamellkrémes hólabda

Recept itt!

Még több kókuszos süti itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?