Mit főzzek ma? Klasszikusaink a magyar konyha legjavából

Szombati menüajánlatunkban házias ízekkel kedveskedünk nektek - ennél magyarosabbak már nem is lehetnénk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban bablevest hoztunk hortobágyi palacsintával és hólabdával.

LEVES

Apukám bablevese füstölt csülökkel és pogácsával

Recept itt!

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

Recept itt!

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Karamellkrémes hólabda

Recept itt!

Még több kókuszos süti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...