Mit főzzek ma? Klasszikus csurgatott tojásleves, hagymás rostélyos és tejes pite a menü

Tölts ma egy kicsivel több időt a konyhában, és a jutalmad egy igazán mennyei és kiadós lakoma lesz! Készüljön hát egy klasszikus csurgatott tojásleves, egy hagyományos hagymás rostélyos és könnyed tejes pite.

Olyan sok finomság készül ma, hogy hirtelen nem is tudjuk, melyikkel kezdjük a sort! Kényeztesd ízlelőbimbóidat először egy klasszikus csurgatott tojáslevessel, majd egy hagymás rostélyossal! Ezt a fantasztikus menüsort pedig zárd egy krémes tejes pitével!

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több rostélyos itt!

DESSZERT

Még több tejes pite itt!

Címlapról ajánljuk

3 meggymagozási módszer, ha macera nélkül úsznád meg a folyamatot

Eljött a nyárnak az az időszaka, amikor kilószám kell megtisztítanunk a meggy és a cseresznye bordó szemeit. A magozás ugyan nem egy bonyolult folyamat, de mivel gyakran akár órákig is eltarthat, jobb, ha néhány trükkel és aprósággal megkönnyítjük a saját dolgunkat. A meggymagozásra több lehetséges módszer is adott: nézzük, kézzel, késsel vagy evőpálcikával járunk a legjobban!

Lakos Benedek

További cikkek