Mit főzzek ma? Ízletes gyöngyszemek hét közepére

Szerdai ajánlatunkba klasszikus fogásokat válogattunk, telt ízükkel mindenkit levesznek a lábukról.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban paradicsomlevest hoztunk csirkeraguval és almás palacsintával.

LEVES

Paradicsomleves

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Franciás csirkeragu

Recept itt!

DESSZERT

Almás palacsinta, sós karamellával

Recept itt!

Még több almás palacsinta itt!

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.