Mit főzzek ma? Igéző fogások - és az elkészítésük sem bonyolult

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma hagymalevest hoztunk egyben sült fasírttal és csokis keksszel.

LEVES

Hagymaleves tavasziasan

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Sajttal töltött baconös fasírt

Recept itt!

Még több vagdalt itt!

DESSZERT

Amerikai csokoládédarabkás keksz

Recept itt!

Még több csokis keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek