Mit főzzek ma? Gombás palóclevessel, borsos tokánnyal és szilvás-pudingos ökörszemmel teljesedik ki a napod

A mai menüsor sem hagy cserben titeket: palóclevest követ borsos tokány, amit szilvás-pudingos ökörszemmel fojtunk le.

Ha úgy érzed ma nem állnál be a konyhába, akkor csak fusd át kínálatunkat, és máris másképp fogod gondolni!

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több leveles sütemény itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...