Mit főzzek ma? Fűszeres, ízgazdag finomságokkal indítjuk a hetet

A hét első, ám a hónap utolsó napjára nagyon ízletes fogásokat válogattunk - feltölt, eltelít és jóllakat!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban paradicsomlevest hoztunk csirketokánnyal és szilvás sütivel.

LEVES

Fűszeres nyári paradicsomleves

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Borsos csirketokány egyszerűen

Még több tokány itt!

DESSZERT

Diós-szilvás süti

Még több diós süti itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?