Mit főzzek ma? Finom, illatos menüsorral indítjuk a hetet

Melengető, tartalmas, csábító fogásokat válogattunk hétfőre. Arra pont tökéletesek lesznek, hogy feldobják a heted!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban toszkán krumplilevest hoztunk gerslivel és banánkenyérrel.

LEVES

Húsgolyós toszkán krumplileves

Recept itt!

FŐÉTEL

Árpagyöngyrizottó sült kelbimbóval

Recept itt!

DESSZERT

Vegán banánkenyér

Recept itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!