Mit főzzek ma? Eperkrémleves, uborkás latkesz és káposztás rétes az édes-sós menü

A szezont kimaxolva eperkrémlevest készítünk, amit először uborkás tócsni, majd káposztás rétes követ.

Ha már a levesünk ennyire desszertszerű és édes, utána dupla sósat kapunk latkesz és káposztás rétes képében.

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tócsni itt!

SÜTEMÉNY

Még több zöldséges rétes itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...