Mit főzzek ma? Borscs, babos-rizses csirkecomb és mákos kalács hódít

Ha kipróbálnánk valami újat, de mégsem akarunk túl messzire evezni az ismert ízektől, főzzük meg az alábbi hármast. A mai menü borscs, fűszeres csirkecomb és mákos kalács lesz.

Új ízek az asztalon, mégsem kell tőlük tartani: valahogy mintha mindegyik egy kicsit ismerős lenne, nem? Alkossunk bordó borscslevest, fűszeres csirkecombokat és szlovén mákos kalácsot!

LEVES

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több kalács itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek