Mit főzzek ma? Borscs, babos-rizses csirkecomb és mákos kalács hódít

Ha kipróbálnánk valami újat, de mégsem akarunk túl messzire evezni az ismert ízektől, főzzük meg az alábbi hármast. A mai menü borscs, fűszeres csirkecomb és mákos kalács lesz.

Új ízek az asztalon, mégsem kell tőlük tartani: valahogy mintha mindegyik egy kicsit ismerős lenne, nem? Alkossunk bordó borscslevest, fűszeres csirkecombokat és szlovén mákos kalácsot!

LEVES

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több kalács itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?