Mit főzzek ma? Borleves, kacsamell + narancsos gnocchi és flódni vár ma

Karácsony első napjára finom borlevessel készültünk, amit habgaluska dob fel, a második fogás különleges kacsamell narancsos gnocchival, és autentikus flódni a végső csapás.

Még mindig létezhetnek olyanok, akik az utolsó pillanatban is hezitálnak, mit főzzenek és süssenek, nekik kedvezünk most a mai három ünnepi fogással.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek