Mit főzzek ma? 2017.02.04. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma kolbászos gyöngybablevest választottunk egyedényes paradicsomos tésztával és pozsonyi kockával.

LEVES

Fűszeres gyöngybableves kolbásszal

A leves receptje itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Egyedényes paradicsomos tészta

Recept itt!

Még több tészta itt!

DESSZERT

Pozsonyi kocka Katharosz konyhájából

Recept itt!

Még több felfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek