Mit főzzek ma? 2017. 08. 26. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sajtkrémlevest hoztunk töltött padlizsánnal és kakaós-fahéjas tekerccsel.

LEVES

Bazsalikomos sajtkrémleves

Recept itt!

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Töltött padlizsán katalán módra

Recept itt!

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Kakaós-fahéjas tekercs Iluskától

Recept itt!

Még több kalács itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek