Mit főzzek ma? 2016.12.07. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal petrezselymes krumplilevest hoztunk bolognai lasagne-val és grízes, sütés nélküli krémessel.

LEVES

Petrezselymes krumplileves

A receptet itt éred el!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Bolognai lasagne DoGGmától

A receptet itt találod!

Még több lasagnet itt találsz!

DESSZERT

Grízes krémes sütés nélkül

Grízes krémes sütés nélkül

Még több krémest itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek