Mit főzzek ma? 2016.11.24. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy kiadós legényfogó levest, egy csodás egyedényes paradicsomos tésztát és túrós-mákos szeletet hoztunk.

LEVES

Legényfogó leves

A leves receptjéért katt ide!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Egyedényes paradicsomos tészta

A tésztareceptet itt találod!

Még több tésztaételért kattints ide!

DESSZERT

Túrós-mákos szelet

A süti receptjét itt találod!

Még több krémes sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk