Mit főzzek ma? 2016.10.21. péntek

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy retro májgaluskalevest kínálunk egy egyszerűen finom patiszonfőzelékkel, és cukormentes répasütivel.

LEVES

Májgaluskaleves Márti konyhájából

A receptért KATT!

Még több levesért kattints ide!

FŐÉTEL

Patiszonfőzelék

A receptért KATT!

Még több főzelékért kattints ide!

DESSZERT

Egyszerű cukormentes répasüti

A receptért KATT!

Még több tortáért ide kattints!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek