Mit főzzek ma? 2016.10.13. csütörtök

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy jó minestronét hoztunk paradicsomos-húsgombócos spagettivel és raffaellokockával!

LEVES:

Minestrone savanykásan

A receptért KATT!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL:

Spagetti paradicsomos húsgombóccal

A receptért KATT!

Még több tésztáért katt ide!

DESSZERT:

Tepsis Raffaello

A receptért KATT ide!

Még több édességért ide kattints!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek