Mit főzzek ma? 2016.10.11 kedd

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal brokkolikrémlevest kínálunk, csirkepörköltet, és citromhéjjal feldobott rizskochot, ötleteljetek innen!

LEVES:

Brokkolikrémleves Gigimiu konyhájából

A receptért KATT!

Még több krémlevesért ide kattints!

FŐÉTEL:

Csirkemellpörkölt Bridge konyhájából

A receptért katt a képre!

Még több pörköltért itt nézz szét!

DESSZERT:

Rizskoch citromhéjjal

A receptért ide kattints!

Még több felfújtért ide kattints!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk