Mennyire házias, komfortos, melengető és isteni ez a hétvégi menüsor!
SZOMBAT
LEVES
Még több húsleves itt!
FŐÉTEL
Temesvári tokány
A tokány egy Erdélyből származó, nagyon szaftos, tartalmas, tejfölös húsétel, amit rizzsel, galuskával vagy tésztával fogyasztanak. Füstölt szalonnával, fokhagymával és fűszerekkel ...
Még több ragu itt!
DESSZERT
Kókuszpalacsinta
Az amerikai reggeli elmaradhatatlan része, egy reformkísérlet egyik darabja. Aki imádja a kókuszt, biztos szeretni fogja, de ne legyenek illúzióink, mint a legtöbb reform élelmiszeren, ezen ...
Még több amerikai palacsinta itt!
VASÁRNAP
LEVES
Húsgombócos lasagne-leves
Miért ne? Ha kapsz ilyen csinos, fodros szélű tésztát, próbáld ki ezt a felvágós levest!
Még több tésztaleves itt!
FŐÉTEL
Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)
A Maiale al Latte egy hagyományos olasz fogás, melynek receptúrája tejben párolja a sertéshúst, ami ettől hihetetlenül puha és finom lesz. Ráadásul az elkészítése is egyszerű! Lehet, ...
Még több sült karaj itt!
DESSZERT
Még több töltött fánk itt!